Good France Wieczór Kuchni Francuskiej
Święto francuskiej kuchni po rocznej przerwie wraca do Słonecznego Zdroju. 2000 szefów kuchni, 2000 menu, na 5 kontynentach. Tak w liczbach przedstawia się Good France.
Projekt ten jest hołdem dla wyśmienitej francuskiej sztuki kulinarnej. Ideą zaś jest dzielenie się, wspólne przeżywanie przyjemności oraz uznanie dla dobrej żywności.
Tartar ze strusia, jesiotr marynowany, wędzona kaczka, polędwiczki z dzika to jedne z nielicznych produktów jakimi można się będzie rozkoszować podczas kolacji.
Wieczór umili koncert "Pod dachami Paryża" prezentujący największe francuskie przeboje w wykonaniu Marty Wilk- gwiazdy polskich scen muzycznych, Mariusza Jaśko- mistrza rewii, gwiazda Teatru Muzycznego Sabat Małgorzaty Potockiej oraz Jakuba Oczkowskiego- solisty Teatru Wielkiego Opery Narodowej, gwiazdy festiwalu Jana Kiepury w Krynicy.